AMANDA ENGMAN

Tja!
.
Jag heter då Amanda för er som inte fattat det ;)
Är född 95 och bor 40min från uppsala. Går alltså första året i gymnasitet som jag går på wilhelm haglunds gymnasium. Industritekniskt typ, eller nåt sånt.
.
För övrigt så är jag välidgt oseriös och för det mesta glad! Blir lätt kompis med nya personer men är lite blyg ibland, haha. Udda kombination! Funkar för mig iaf :) Skrattar 24/7 och har lite koncentrationssvårigheter osv. i skolan! Finns roligare saker att tänka på lixom. Har lite myror i brallan kan man oxå säga!
.
Jag har ridit på ridskola i typ 6-7 år eller vad det nu är + ridit andras hästar och tävlat lite lokalt under 2009 och 2010. 2011 fick jag en ponny på foder, som min kompis ägde. Hon var omusklad osv så skulle väll rida till henne till försäjning och samtidigt utvecklas och ha roligt själv! Redan efter två månader såg hon riktiiigt snygg ut och startade min första regionala tävling. I augusti åkte hon dock och jag började kolla storhästar.
.
Jag vet att jag inte är kung på att rida, jag har inte fått ngt serverat. Aldrig haft en egen häst förräns nu, inte så bra möjligheter dvs. Vi hade heller inte råd att köpa en häst i toptrim osv. Men jag tror, att bara man har tillräckligt stak vilja att lyckas, så gör man det! Jag tänker inte ge upp för en sekund, jag SKA bli duktig, punkt slut!
.

LEEDS MB

Valack född 2003, e. lasandos u.gräfin ue. goldstrand
.
Lite av vår "historia"
.
Provred denna "lilla" häst i Augusti 2011, vi tvekade först att ringa på hnm eftersom han var så otroligt stor, men den korta lilla texten på annonsen och sen suddiga bilden ur en film sa mig något, min mage sa mig att det var rätt. 

Och så var det, provred ingen mer häst och bestämde mig direkt på vägen hem. Vi har inte haft så bra flyt i början,
l-a-s-t-p-r-o-b-l-e-m kan man lugnt säga att vi hade, för han bara åkt lastbil innan. Tog 3-4 timmar att få in han i transporten, och då kunde vi inte stänga bakbommen. Innan man fått tag på bommen hade han kastat sig ut.

Sen har vi haft problem med hovslagare, tappskor, hovbölder and so on.

Nu verkar det äntligen som världen börjar gilla oss lite och har inte haft några större problem på ett bra tag vilket är otroligt skönt. Resultaten är inte dom bästa, några skit-rivningar i fel klasser (alltså våra 120) men det kommer nog. 

Jag vet nog inte vilken diamant jag egentligen står här med, han har otrolig kapacitet och är riktigt positiv till allt arbete. Det enda som sätter stopp för honom nu är jag själv!Annars så är han världens snällaste och gosigaste häst, älskar uppmärksamhet och kan bli ledd/riden av små barn haha!  Det enda som är lite jobbigt är att han har shivering i höger bakben (det betyder att det är nåt fel i någon nerv som gör att han inte riktigt kan kontrollera benet när man ska kratsa hovarna, spolar det benet eller borstar nedanför kotan. Då rycker det lite. Men det märks ingenting vid ridning!)

Vi hade inte råd med någon färdig juniorhäst som går 150, men min kille är världens bästa och jag kommer gilla honom oavsett om vi inte kommer längre än 130, huvudsaken är att vi har roligt och utvecklas, och det har vi!